En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Türkiye’de mevzii yönetmeliklere gereğince hangi strüktürlarda yangın kapısı tutunmak zorunludur bakacak olursak;

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bütün yangın kasası ve kanatları ali lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra binalabilecek sıva tamiratı ve boya işlemleri sebebiyle kapılar beis görmez.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Olası bir felaketle mukabillaşıldığında strüktürda bulunan insanların dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi derunin rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne yetişmesinı engelleyen dargın sıcak yangın contası.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında tütün ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın bapsı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın kapısı yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından arama edilen işleyiş yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin takkadak her yerde, özellikle de majör binalarda olması kişilerin kişi kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna göre yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangına karşı korunmakta size en yararlı hizmeti veren firmayı meyanştırırken yönetmelik konusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. Firma olarak tığ tüm yönetmeliğe normal üretim yapmaktayız. Pahal halde yaptığımız kârin manaı kalmayacak ve insanoğlu zarar göreceklerdir.

Topluluk beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i mütalaa etmek kucakin tıklayın.

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı baplardır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı sevap itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı Panik Grup gestaltsında kullanılır. Muhatara çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat oldukça fonksiyonel ve kusursuz olmalıdır.

Yangın kapıları özellikleri dayalı mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir esaslık altında derlenmiştir. Binaların yangından korunması için yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Report this wiki page